Το δροσερό και βροχερό του πρόσωπο θα δείξει ο καιρός στη χώρα μας μέχρι την Κυριακή. Όσο αναφορά την Αττική, ο νομός θα είναι στις περιοχές που θα επηρεαστούν, πλήν όμως, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, δε θα είναι στο επίκεντρο των φαινομένων, καθώς η διαταραχή που θα αλλάξει τον καιρό στη χώρα μας, θα προτιμήσει βορειότερες περιοχές, πράγμα αναμενόμενο για την εποχή που διανύουμε. Πιο συγκεκριμένα λοιπόν στην Αττική θα έχουμε την εξής εξέλιξη:

- Οι ασθενείς τοπικές βροχές - ψιχάλες που ήδη από το πρωί σημειώνονται θα συνεχιστούν, κατά τη διάρκεια της νύχτας και μέχρι αύριο το μεσημέρι οι βροχές θα γίνουν περισσότερες. Δεν αποκλείονται πρόσκαιρες καταιγίδες, κυρίως στον άξονα βόρειος Σαρωνικός-δυτικά προάστια-δυτικά ορεινά-Πάρνηθα, στον οποίο φαίνεται να σημειώνονται και τα πιο έντονα φαινόμενα.

- Σχετική ύφεση των φαινομένων από το μεσημέρι του Σαββάτου μέχρι το βράδυ.

- Από το βράδυ του Σαββάτου νέος γύρος βροχοπτώσεων με έμφαση στα βόρεια και ανατολικά, θα είναι πιο πολύ χειμερινού τύπου, αν και δεν αποκλείονται κάποια ηλεκτρικά στον Ευβοϊκό.

- Σταδιακή ύφεση των φαινομένων από το μεσημέρι της Κυριακής.

- Η θερμοκρασία θα είναι σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα, οι άνεμοι αρχικά νότιοι-νοτιοανατολικοί, την Κυριακή θα στραφούν σε βοριάδες.