Ο Νοέμβριος αποφάσισε να κλείσει εντυπωσιακά. Έτσι, κακοκαιρία θα έχουμε στην Αττική μέχρι την Τετάρτη, αρχικά με βροχές και καταιγίδες και στη συνέχεια με κρύο και χιόνια μέχρι και σε ημιορεινές περιοχές. Πιο αναλυτικά:

 

Υπόλοιπη μέρα σήμερα Σάββατο 26/11

Οι νεφώσεις που υπάρχουν ήδη θα πυκνώσουν περαιτέρω και από αργά το απόγευμα θα σημειωθούν βροχές, από τη νύχτα πιθανώς και καταιγίδα. Οι νότιοι άνεμοι θα ενισχυθούν σε μέτριους έως ισχυρούς.

Κυριακή 27/11

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Άνεμοι νότιοι μέτριοι έως ισχυροί.

Δευτέρα 28/11

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές, θα υπάρχουν και διαστήματα βελτίωσης. Από αργά το βράδυ θα χιονίσει στην Πάρνηθα. Άνεμοι νότιοι μέτριοι έως ισχυροί, από αργά το βράδυ θα στραφούν σε βόρειους με σταδιακή ενίσχυση.

Τρίτη 29/11

Νεφώσεις με βροχές ανά διαστήματα, χιόνια στα γύρω ορεινά και από το απόγευμα στα ημιορεινά, κατά τη διάρκεια της νύχτα πιθανώς να χιονίσει πρόσκαιρα και στα βόρεια προάστια. Άνεμοι βόρειοι μέτριοι έως ισχυροί και στα ανατολικά πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία σε συνεχή μεγάλη πτώση.

Τετάρτη 30/11

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο, χιόνια στα γύρω ορεινά και ημιορεινά, πιθανώς πρόσκαιρα και στα βόρεια προάστια, θα υπάρχουν όμως και διαστήματα βελτίωσης, κυρίως στα δυτικά και νότια του νομού. Χιονόστρωση αναμένεται σε όλα τα βουνά γύρω από την Αθήνα. Άνεμοι βόρειοι μέτριοι έως ισχυροί και στα ανατολικά πολύ ισχυροί με εξασθένιση από το βράδυ. Το κρύο θα είναι έντονο.