Ονομάζομαι Γιώργος και είμαι κάτοικος του Παλαιού Φαλήρου, νότιο προάστιο της Αθήνας. Είμαι απόφοιτος της σχολής Σ.Ε.Μ.Φ.Ε. του Ε.Μ.Π.

Η αγάπη μου για τον καιρό ξεκινάει από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα παρακολουθούσα τον ουρανό, τη βροχή και τα καμώματα του καιρού γενικά. Το 2005 εγκατέστησα τον μετεωρολογικό σταθμό που βρίσκεται στην ταράτσα του σπιτιού μου, τον οποίο μπορείτε να δείτε πατώντας την επιλογή καιρικές συνθήκες live. Έκτοτε ξεκίνησε και η ενασχόλησή μου με την πρόγνωση του καιρού. Η ιδέα μίας σελίδας με τις προγνώσεις μου ωρίμασε πολύ καιρό μέσα μου. Για αρκετά χρόνια ήμουν μέλος ομαδών ερασιτεχνών μετεωρολόγων. Όραμά μου ήταν κάτι μαζικό και ομαδικό, μία σελίδα στην οποία θα συνεργαζόμαστε όλοι οι έλληνες που μοιραζόμαστε το ίδιο μεράκι, τον καιρό. Ομολογώ ότι απέτυχα. Με απογοήτευση διαπίστωσα ότι οι προσωπικές επιδιώξεις επικρατούν. Σελίδες καιρικές και προγνώσεων υπάρχουν πολλές, οταν όμως οι λίγοι μοιράζονται την πίτα, διάθεση για συνεργασία δεν υπάρχει. Σκοπός της σελίδες αυτής δεν είναι να ξεσπάσω τον πόνο μου, ούτε να αναλωθώ σε άνευ ουσίας ανταγωνισμούς ή σε βαρύγδουπες εκφράσεις και τίτλους. Όταν όμως το περιβάλλον είναι ανταγωνιστικό, αναγκαστικά σε παίρνουν και εσένα τα σκάγια. Μία έντιμη συνεργασία παραμένει πάντα στις επιδιώξεις μου. Προς το παρόν, εύχομαι το μεράκι και οι προγνώσεις που θα μοιραστώ εδώ, οι οποίες θα αφορούν την Αττική και κυρίως τα νότια προάστια της Αθήνας, να βρουν το στόχο τους και, γιατί όχι, να αποτελέσουν ένα χρήσιμο βοήθημα.

Η εικόνα στο πάνω μέρος της σελίδας είναι ο Υμηττός, το βουνό της Αθήνας που κάθε πρωί βλέπω μόλις ανοίξω το παράθυρο του δωματίου μου.

Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Αποποίηση ευθύνης: Η χρήση των προγνώσεων της σελιδας αυτής γίνεται με ευθύνη των αναγνωστών.